Nesedím sice v českém parlamentu, ale prohlášení pana poslance Profanta na mne sedí jako ušité. Je mi dvaapadesát, o dvacet let víc než panu poslanci. Za to, kolik mi je a že jsem běloch, jsou odpovědni moji předci. Ale to nic nemění na faktu, že v rasově tak pestrém složení obyvatelstva české kotliny požívám nezaslouženého, výsadního postavení. A nejspíš proto, jak pan poslanec dovozuje, mám sklony k fašismu. Ty se u mne ovšem projevují nenápadně. Tak nenápadně, že jsem si jich ani já doposud nepovšiml. Bude to tou arogancí vlastní mužům bílé rasy. Měl bych to přestat skrývat! Zatímco spousta mužů usíná s pohledem upřeným na plakát vnadné modelky, což je mimochodem odporná ukázka monstrózního maskulinismu, já si nad postel pověsím černobílý idol s knírkem. Nevím, co na to řekne manželka, ale jako správný fašista bych měl její názor ignorovat.
Do sprchy si vylepím voděodolný portrét Benita Mussoliniho. Bude se tak alespoň symbolicky dívat na mé vypracované, svalnaté tělo, které udržuji připravené pro okamžik, kdy opět na stožár vystoupá vlajka se svastikou. Bude to krásné, až vypochodují naše šiky bílých páprdů, padesátníků a šedesátníků. Sedmdesátníci a osmdesátníci zaujmou místa ve vozbě.
Představuji si, že po mém boku bude pochodovat pan poslanec Marek Benda a z druhé strany Alexandr Vondra. Povedeme takové ty fašistické řeči o tom, že děti mají mít maminku a tatínka, že lidé bez rozdílu barvy pleti mají stejná práva i lidskou důstojnost, že právo říci svůj názor má každý, i když plácá hovadiny. Dokonce i pan poslanec Profant. To bude krása!
Aby toho nebylo málo, snad v předtuše páně poslancova prohlášení, nechal jsem si před pár lety udělat genetické posouzení svého etnického původu. Má DNA prozradila, že nejsem ani Slovan, ani Němec, dokonce ani Evropan. V mých žilách koluje třicet procent krve národů Blízkého východu (Arabové, Židé, Palestinci) a ze sedmdesáti procent jsem Paštun. Ano, čtete dobře. V těchto rozjitřených dnech mohu odhalit, že já, bílý páprda s fašistickými sklony, bych právě měl na americkém Humwee kroužit Kábulem a kontrolovat nošení burky. Měl bych sandály, turban, kalašnikov a byl bych o něco snědší. Kdyby mělo dojít k dosti nepravděpodobné situaci, totiž že bych se s panem poslancem Profantem potkal osobně, možná by byl daleko raději, kdyby potkal toho českého, bílého, zakukleného fašistu.

Viz: https://www.novinky.cz/domaci/clanek/pirat-profant-ve-snemovne-jsou-bili-paprdove-kteri-inklinuji-k-fasismu-40368421