Komunismus, ta nesmyslná snaha člověka opustit Boha a  vydat se vlastní cestou, nese doposud po celém světě své plody smrti, utrpení, morální a ekonomické destrukce. I přesto, že mám úctu k některým názorům našeho pana prezidenta Václava Klause, nemohu souhlasit s jeho názorem, že komunismus je již mrtvý a není třeba proti němu bojovat. Právě naopak.
Kéž by předsedu Komunistické strany Čech a Moravy Vojtěcha Filipa osvítil Duch Svatý, aby i tento politik dokázal s  pokorou říct, stejně jako to pokorně o sobě řekl náš Václav Havel, že v praktické politice připadá sám sobě ,,podezřelý“.
Komunistická ideologie je, jak známo, v mnoha úvahách spojována se satanismem. Existují indicie, že Karl Marx, Vladimir Iljič Lenin i Josif Vissarionovič Stalin byli lidé zasvěcení Satanovi.
Na univerzitě v Moskvě i v jiných centrech Sovětského svazu do roku 1991 existoval obor ateismu, kde se vyučovalo, jak rafinovaným způsobem zničit víru tradičně nábožensky založeného národa. Bylo jedno, o jaké náboženství se jednalo. Cílem bylo nastolení světové vlády ateismu.
Pán Ježíš chce ve světě vytvořit civilizaci Lásky. A Satan jako Boží opice chce také mít ve světě svoje království, ale bez Boha.