Řádí dnes u nás ještě jedna, daleko horší epidemie než epidemie nemoci covid-19: epidemie epidemiologie; počet studovaných a habilitovaných znalců epidemiologie, vakcinologie & virologie se už nebezpečně blíží 10 milionům.
Tak třeba strojní inženýr X., jeden příklad za mnohé; pan inženýr suverénně rozhoduje, který z odborníků, s jejichž názory se setkává v médiích a na internetu, je opravdu odborník – a který ne, protože on sám je větší odborník než všichni ostatní odborníci, profesoři a hygienici; ti mu jen dodávají argumenty pro jeho dobrozdání, ale i z jejich argumentů si on sám vybere, a to ty nejbizarnější, protože jen on sám je skutečný epidemiolog.
To je člověk, který působí, tak říkajíc, v civilu. Nejvíc odborníků však máme v církvi. Třeba podplukovník v penzi Y., bývalý pedagog na vojenské katedře vysoké školy (kde učil vševojskové předměty), který se po pádu komunistického režimu vrátil k hluboké víře svého dětství (což mi imponovalo), teď v sobě nalezl úplně nové schopnosti – a začal řídit církev. Každý den píše několik e-mailů českým a moravskoslezským biskupům a radí jim, co mají dělat. Hodnotí jejich výroky z hlediska epidemiologické a vakcinologické vědy, které rozumí (on rozumí všemu přímo vševojskově) – a nezištně posílá návrhy. A že jsou to skutečné rady nad zlato! Taky mi občas některou přepošle, abych věděl. Protože já nevím. Ale nejsem prý zcela ztracený, mám prý rozum, tak musím po čase pochopit, že žádná pandemie neexistuje, že je to jen obyčejná sezónní chřipka a že pandemii rozpoutali američtí imperialisté (s těmi má pan plukovník ze svého bývalého působení bohaté zkušenosti), a to ve snaze všechny nás vyhubit. K tomu používají zejména očkování.
Pryč s tyrany a zrádci všemi! Ať zhyne starý, podlý svět! My nový život chcem na zemi a bez očkování a hned.